Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Persondata politik vedr. kundeforhold​

Vi behandler personoplysninger med det formål, at kunne opretholde kundeforhold, og til brug af bla. faktura mv.

Som led i indgåelsen af et kontraktforhold med Lindholm Entreprise a/s, behandler man en række almindelige personoplysninger, bla. navn, adresse, e-mail, mm. Vi skal derfor i henhold til Databeskyttelsesloven give dig en række oplysninger.

Lindholm Entreprise a/s er såkaldt ”dataansvarlig”. Vores kontaktoplysninger er følgende.

Lindholm Entreprise a/s

Slettensvej 55 B.

5270 Odense N.

Cvr nr. 35 67 44 62

Tlf. 29 66 35 9029 88 61 10

e-mail. mk@lindholm-entreprise.dk

e- mail. hk@lindholm-entreprise.dk

Vi behandler udelukkende kun dine personoplysninger med det formål, at kunne opretholde et kundeforhold, og til brug ved udformning af bla. faktura mv.

Vi behandler kun almindelige oplysninger om dig.

Behandlingen sker dels i henhold til databeskyttelseslovens artikel 6, stk. 1, litra b, fordi behandlingen af oplysninger er nødvendig for udførelsen med og hos dig vedr. indgået kontraktarbejde.

Dine kontaktoplysninger kan blive videregivet til f.eks. underentreprenører, leverandører, fragtmænd, offentlige myndigheder, rådgivere mv, med henblik på at kontrakten med dig kan realiseres.

Til brug for opfyldelse af kontrakt/aftale med dig, indsamler Lindholm Entreprise a/s almindelige personoplysninger om dig hos de kommunale byggemyndigheder.

Lindholm Entreprise a/s vil opbevare/gemme dine oplysninger, så længe man mener det er nødvendig, dog minimum 5 år fra udført kontraktarbejde, bla. pga. regnskabsloven.

Vi gør opmærksom på at du har følgende rettigheder ifølge Databeskyttelsesloven i forhold til de personlysninger Lindholm Entreprise a/s behandler om dig.

  • ​Retten til indsigt i hvilke oplysninger der opbevares.
  • ​Retten til anmodning om at rette eller slette oplysninger.
  • ​Retten til at anmode om begrænset behandling af oplysninger.
  • ​Retten til indsigelse generelt om behandling af oplysninger.
  • ​Retten til dataportabilitet.

Man kan læse mere om sine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder. Denne finder man bla. på www.datatilsynet.dk.

Man har mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. Sal. 1300 København K, hvis du mener at Lindholm Entreprise a/s ikke behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med Databeskyttelsesreglerne.

Skulle ovenstående give anledning til spørgsmål, er man altid velkommen til at kontakte Lindholm Entreprise a/s via oplyste kontaktoplysninger.​

​Professionel byggerådgivning

- Kontakt os i dag og få kyndig rådgivning inden for byggeri og renovering.​

Virksomhedsinfo

Lindholm Entreprise A/S

CVR: 35674462

Adresse​oplysninger

Slettensvej 55 B, 5270 Odense N

Rutevejledning

Kontakt

Telefon: +45 2966 3590

E-mail: mk@lindholm-entreprise.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Arbejdstilsyn​ets Smiley ordning